Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mai mult ajutor pentru fermele de păsări
29.03.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 87

După discuții cu reprezentanții fermelor de păsări, legiuitorii au realizat o formă finală a Programului de susținere pentru activitatea de reproducție, incubație și de creștere în sectorul avicol. În Comisia pentru agricultură din Camera Deputaților, Legea va suferi mici modificări ce vin în sprijinul crescătorilor de păsări.


Fermierii care investesc în reproducția păsărilor vor beneficia de mai mult ajutor din partea statului, promit deputații, care pregătesc forma finală a Programului de susținere pentru activitatea de reproducție, incubație și de creștere în sectorul avicol. Doi parlamentari olteni, Dan Ciocan și Alexandru Stănescu sunt printre cei care pun la punct detaliile legii care va cuprinde condițiile de acordare a sprijinului financiar.
Deputații Comisiei pentru agricultură au avut mai multe dezbateri cu reprezentanții fermelor de profil. Vor să se asigure că programul va reprezenta un sprijin real pentru ei și că, în următorii ani, vom consuma cu toții mai multă carne de la păsări românești.
Obiectivul acestei scheme de ajutor de stat este îmbunătăţirea nivelului de performanţă şi sustenabilitate al fermelor de creștere, de reproducție și a stațiilor de incubație prin îmbunătățirea producțiilor de carne de pasăre, precum și eficientizarea activității acestui sector.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019