Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mai mult ajutor pentru fermele de păsări
29.03.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 112

După discuții cu reprezentanții fermelor de păsări, legiuitorii au realizat o formă finală a Programului de susținere pentru activitatea de reproducție, incubație și de creștere în sectorul avicol. În Comisia pentru agricultură din Camera Deputaților, Legea va suferi mici modificări ce vin în sprijinul crescătorilor de păsări.


Fermierii care investesc în reproducția păsărilor vor beneficia de mai mult ajutor din partea statului, promit deputații, care pregătesc forma finală a Programului de susținere pentru activitatea de reproducție, incubație și de creștere în sectorul avicol. Doi parlamentari olteni, Dan Ciocan și Alexandru Stănescu sunt printre cei care pun la punct detaliile legii care va cuprinde condițiile de acordare a sprijinului financiar.
Deputații Comisiei pentru agricultură au avut mai multe dezbateri cu reprezentanții fermelor de profil. Vor să se asigure că programul va reprezenta un sprijin real pentru ei și că, în următorii ani, vom consuma cu toții mai multă carne de la păsări românești.
Obiectivul acestei scheme de ajutor de stat este îmbunătăţirea nivelului de performanţă şi sustenabilitate al fermelor de creștere, de reproducție și a stațiilor de incubație prin îmbunătățirea producțiilor de carne de pasăre, precum și eficientizarea activității acestui sector.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE