Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sprijin pentru crescătorii de Bazna și Mangalița
28.03.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 92

O modificare legislativă aprobată zilele acestea de Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților vine în sprijinul crescătorilor de porci Bazna și Mangalița. Și ei vor putea accesa subvenții pentru activitatea de reproducţie, cu un număr minim de 20 de animale din cele două rase autohtone.


Ajutoarele financiare acordate de stat fermierilor care cresc porci pentru reproducție vor merge și către crescătorii de Bazna și Mangalița. Anunțul a fost făcut de deputatul de Olt Alexandru Stănescu, președintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților. Membrii comisiei, din care face parte și deputatul Dan Ciocan, în calitate de secretar, au stat de vorbă cu fermierii și au găsit o formulă legislativă care să îi avantajeze.
În comisie a fost dezbătut Programul de susținere a crescătorilor de suine. Acestuia i-au fost aduse unele modificări, în sensul că fermele de creștere a porcilor pot deveni ferme pentru reproducție și pot accesa subvențiile aferente acestui tip de activitate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019