Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Legumicultorii olteni intră în supermarketuri
27.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1043

Roșiile, castraveții și alte legume produse în solariile din județul Olt vor ajunge în supermarketurile din România. Legumicultorii care s-au înscris în cooperativele înființate în localitățile Pleșoiu, Ghimpeţeni și Vădăstriţa au încheiat deja contract cu un mare lanț de magazine, pentru a începe să livreze marfă către acestea. Cât despre marfa pe care legumicultorii olteni o vând în piețe, ministrul Agriculturii, Petre Daea, le-a promis că îi va ajuta cu spații pentru păstrarea în bune condiții a mărfii.


 Legumicultorii olteni vor livra în curând marfă proaspătă, direct din solarii, într-un mare lanț de magazine din țară. Președintele Cooperativei din Ghimpețeni, Alexandru Rățoi, a declarat pentru Olt Tv că ieri a fost încheiat un contract pentru livrarea mărfii către acest supermarket. Este vorba despre marfa produsă de legumicultorii înscriși în trei dintre cele patru cooperative din localitățile Pleșoiu, Ghimpeţeni, Vădăstriţa și Urzica. Ionuț este unul dintre acești producători. S-a întors din străinătate, iar acum are ferma lui și trăiește din agricultură.
Ionuț spune că își dorește mai multă susținere din partea Ministerului Agriculturii, iar Petre Daea i-a promis că o va avea. Mai mult, acesta a spus că va merge la ferma lui Ionuț pentru a vedea problemele cu care se confruntă fermierii, în ideea de a găsi soluții pentru rezolvarea lor.
Legumicultorii olteni sunt mulțumiți că de acum nu mai sunt nevoiți să stea în piețe sau pe marginea șanțului și vor avea posibilitatea să vândă o cantitate mare într-un timp scurt și la un preț mai bun. Totul este ca marfa să corespundă exigențelor impuse de aceste magazine.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020