Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Legumicultorii olteni intră în supermarketuri
27.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 978

Roșiile, castraveții și alte legume produse în solariile din județul Olt vor ajunge în supermarketurile din România. Legumicultorii care s-au înscris în cooperativele înființate în localitățile Pleșoiu, Ghimpeţeni și Vădăstriţa au încheiat deja contract cu un mare lanț de magazine, pentru a începe să livreze marfă către acestea. Cât despre marfa pe care legumicultorii olteni o vând în piețe, ministrul Agriculturii, Petre Daea, le-a promis că îi va ajuta cu spații pentru păstrarea în bune condiții a mărfii.


 Legumicultorii olteni vor livra în curând marfă proaspătă, direct din solarii, într-un mare lanț de magazine din țară. Președintele Cooperativei din Ghimpețeni, Alexandru Rățoi, a declarat pentru Olt Tv că ieri a fost încheiat un contract pentru livrarea mărfii către acest supermarket. Este vorba despre marfa produsă de legumicultorii înscriși în trei dintre cele patru cooperative din localitățile Pleșoiu, Ghimpeţeni, Vădăstriţa și Urzica. Ionuț este unul dintre acești producători. S-a întors din străinătate, iar acum are ferma lui și trăiește din agricultură.
Ionuț spune că își dorește mai multă susținere din partea Ministerului Agriculturii, iar Petre Daea i-a promis că o va avea. Mai mult, acesta a spus că va merge la ferma lui Ionuț pentru a vedea problemele cu care se confruntă fermierii, în ideea de a găsi soluții pentru rezolvarea lor.
Legumicultorii olteni sunt mulțumiți că de acum nu mai sunt nevoiți să stea în piețe sau pe marginea șanțului și vor avea posibilitatea să vândă o cantitate mare într-un timp scurt și la un preț mai bun. Totul este ca marfa să corespundă exigențelor impuse de aceste magazine.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019