Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Colțul românesc”, la Piața Zahana
12.06.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 4417

Roșii, castraveți, ardei, varză și alte legume de sezon, 100% autohtone, gustoase și sănătoase. Pe toate le puteți găsi în „Colțul românesc” inaugurat la începutul lunii, în Piața Zahana. Este promisiunea dusă la bun sfârșit de Ministerul Agriculturii la inițiativa olteanului Florin Ciobanu.


 Toți cei care vor trece pragul celei mai mari piețe din Slatina și care doresc să mănânce numai legume și fructe românești trebuie să știe că aici există un sector dedicat producătorilor. Această inițiativă aparține Asociației Tinerilor Fermieri, în parteneriat cu cele patru cooperative înființate în acest an. Ei au reușit să preia un segment din Piața Zahana, în care membrii acestor cooperative să poată să-și valorifice marfa produsă în gospodăriile proprii.
În acest sector își pot vinde legumele doar producătorii care fac parte din aceste cooperative. Cu toții sunt îmbrăcați cu tricouri verzi și șorțuri roșii inscripționate cu logo-ul Programului de susținere pentru Tomate. Sunt doar de 12 zile de când se află în acest sector, iar rezultatele nu au întârziat să apară.
Și mai bucuroși sunt cumpărătorii, care laudă această inițiativă, dar și marfa.
O veste bună primesc și locuitorii din Steaua. Piața „Ecaterina Teodoroiu” va fi preluată integral de producătorii olteni. Aceasta va fi inaugurată sâmbătă 23 iunie, odată cu venirea ministrului Petre Daea la Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019