Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Colțul românesc”, la Piața Zahana
12.06.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 4574

Roșii, castraveți, ardei, varză și alte legume de sezon, 100% autohtone, gustoase și sănătoase. Pe toate le puteți găsi în „Colțul românesc” inaugurat la începutul lunii, în Piața Zahana. Este promisiunea dusă la bun sfârșit de Ministerul Agriculturii la inițiativa olteanului Florin Ciobanu.


 Toți cei care vor trece pragul celei mai mari piețe din Slatina și care doresc să mănânce numai legume și fructe românești trebuie să știe că aici există un sector dedicat producătorilor. Această inițiativă aparține Asociației Tinerilor Fermieri, în parteneriat cu cele patru cooperative înființate în acest an. Ei au reușit să preia un segment din Piața Zahana, în care membrii acestor cooperative să poată să-și valorifice marfa produsă în gospodăriile proprii.
În acest sector își pot vinde legumele doar producătorii care fac parte din aceste cooperative. Cu toții sunt îmbrăcați cu tricouri verzi și șorțuri roșii inscripționate cu logo-ul Programului de susținere pentru Tomate. Sunt doar de 12 zile de când se află în acest sector, iar rezultatele nu au întârziat să apară.
Și mai bucuroși sunt cumpărătorii, care laudă această inițiativă, dar și marfa.
O veste bună primesc și locuitorii din Steaua. Piața „Ecaterina Teodoroiu” va fi preluată integral de producătorii olteni. Aceasta va fi inaugurată sâmbătă 23 iunie, odată cu venirea ministrului Petre Daea la Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE