Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina: Bani pentru materiale de protecție în școli
13.09.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 395

Școala a început în siguranță la Slatina. Primarul Emil Moț spune că fiecare unitate de învățământ are stocul necesar de materiale de protecție. Elevii și cadrele didactice vor purta în continuare în sala de clasă măști de protecție, iar dezinfectantul nu va lipsi din nicio încăpere.


 Prezent la inaugurarea noului corp de clădire din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, primarul Emil Moț a vorbit despre siguranța elevilor și a dascălilor în contextul pandemiei de coronavirus. Edilul spune că toate unitățile de învățământ sunt pregătite cu materialele sanitare necesare, pentru ca orele să se poată desfășura în condiții de siguranță.
Și anul trecut, Primăria municipiului Slatina a asigurat materialele de protecție pentru școlile și grădinițele din oraș. De asemenea, municipalitatea a oferit măști și mănuși tuturor locuitorilor, pentru a trece mai ușor peste pandemia de coronavirus.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021