Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Problema deșeurilor, aproape de rezolvare
24.06.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 286

Sistemul Integrat de Management al Deșeurilor din județul Olt prinde contur. Prima etapă a licitației s-a încheiat, însă, proiectul se află în continuare pe masa comisiilor de specialitate. Până la desemnarea unui câștigător, Consiliul Județean Olt pregătește infrastructura rutieră pentru stațiile de transfer a deșeurilor din județ.


 Consilierii județeni au votat, astăzi, o nouă rectificare bugetară. De data aceasta, pentru amenajarea unui drum către stația de transfer deșeuri din orașul Balș. Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a declarat că vor mai urma și alte alocări bugetare pentru această investiție, astfel încât, recepția să fie făcută până la sfârșitul acestui an.
În ceea ce privește Sistemul Integrat de Management al Deșeurilor din județul Olt, proiectul se află, în continuare, pe mesele comisiilor de specialitate. Prima etapă de licitație s-a încheiat, iar acum se așteaptă rezolvarea contestațiilor.
Odată implementat acest proiect, operatorul economic declarat câștigător va asigura colectarea deșeurilor din toate localitățile și transportul lor către depozitul ecologic de la Bălteni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE