Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Ajutor pe timp de caniculă
23.06.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 280

Începând de astăzi și până vineri, județul Olt se află sub atenționare cod portocaliu de caniculă. Temperaturile vor crește până la valoarea de 37 de grade Celsius, iar autoritățile au luat deja măsuri pentru redeschiderea centrelor de prim-ajutor și hidratare pentru populație.


Primul cod de caniculă din județul Olt a început astăzi, iar temperaturile ridicate ale sezonului de vară pot afecta sănătatea organismului, mai ales în cazul persoanelor în vârstă sau cu alte afecțiuni. De aceea, Primăria Municipiul Slatina, prin intermediul Direcției de Asistență Socială Slatina au luat decizia de a redeschide cele trei centre mobile de prim-ajutor.
Cele trei puncte de prim-ajutor sunt amplasate în zonele aglomerate ale orașului. Ele vor fi folosite atât vara, cât și iarna, atunci când vor exista avertizări meteo de temperatură extremă. În acest fel, angajații Direcției de Asistență Socială Slatina vor fi mult mai aproape de slătineni și de nevoile lor.
Punctele de prim-ajutor sunt amenajate pe Bulevardul A.I. Cuza - lângă sediul Poliției Rutiere, în zona Poștei - lângă Fântâna Speranței și în Piața Zahana.
Ținând seama de faptul ca încă ne aflăm într-o perioadă de pandemie, cetățenii vor primi, la solicitare, și informații și sfaturi utile prevenirii infecției cu noul coronavirus. Activitatea se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor specifice perioadei pandemice actuale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE