Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CAO│Conductele înlocuite, vechi din anii 70
04.06.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 263

Sunt lucrări ample în partea de jos a municipiului Slatina, după ce Compania de Apă Olt a demarat un proiect pe fonduri europene pentru extinderea și modernizarea rețelei de apă. Este vorba despre înlocuirea unor conducte vechi de peste 40 de ani, care necesitau urgent să fie schimbate cu unele noi.


Se lucrează intens pe strada Vintilă Vodă din Slatina, unde traficul rutier a fost oprit pentru lucrări la rețeaua de apă și canalizare. După ce ieri, directorul Companiei de Apă Olt, Cătălin Ușurelu, a discutat cu constructorul despre stadiul lucrărilor începute în această zonă, astăzi, a mers pe șantier să vadă cum merg lucrurile.
Directorul CAO Olt spune că, deși lucrările creează disconfort și aglomerație în trafic, erau extrem de necesare. Conducta de aducțiune va fi înlocuită pe mai multe străzi din Slatina, pentru că este foarte veche.
După finalizarea lucrărilor pe această stradă, șantierul se va muta în alte zone ale orașului. Lucrările fac parte dintr-un amplu proiect de modernizare a rețelei de apă și canalizare, în valoare de 240 de milioane de lei și care va dura timp de doi ani. Astfel de lucrări vor avea loc și în alte localități ale județului, printre care Scornicești și Piatra Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE