Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Centru de vaccinare la Osica de Sus
19.05.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 306

Continuă campania de vaccinare anti-Covid în mediul rural. În această perioadă, imunizarea se face în centrele mobile de la Ianca, Iancu –Jianu, Mihăeși și Osica de Sus. Încă din primele zile, zeci de localnici au venit să se vaccineze cu speranța că, în curând, vor duce din nou o viață normală.


Locuitorii din mediul rural sunt dornici să se vaccineze. Fie că vorbim de adolescenți, fie de bătrâni, cu toții vor să se imunizeze, iar deschiderea unor astfel de centre mobile este binevenită, spun ei. Astăzi, la Osica de Sus, în primele două zile, zeci de osiceni au primit prima doza de vaccin.
Omenii care au ales să vină aici să se vaccineze își doresc să revină la viața de dinaintea pandemiei. Sunt mulțumiți că autoritățile județene i-au scutit de drumuri, amenajând chiar în localitatea lor un centru mobil.
Prefectul județului Olt, Florin Homorean, a fost astăzi în acest centru pentru a verifica cum se desfășoară campania și dacă localnicii sunt interesați să se imunizeze.
Centrele mobile vor funcționa în funcție de solicitări. Nu este necesară programare. Imunizarea în aceste spații se va face doar pe baza listelor întocmite de către primării. De săptămâna viitoare, campania de vaccinare va continua în comunele Brastavățu, Scărișoara, Fărcașele, Tia-Mare, Dobrosloveni, Izbiceni, Vădăstrița, Vulpeni și orașul Piatra-Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE