Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Balș│Locuințe ANL pentru tinerii navetiști
18.05.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1703

Proiect inedit la Balș. Pentru prima dată în istoria orașului, tinerii care au serviciul la Slatina sau la Craiova și fac naveta zi de zi, pot obține mai ușor locuințe. Anunțul a fost făcut chiar de primarul orașului, Cătălin Rotea, care a anunțat că în perioada următoare vor fi construite noi blocuri ANL, dar și locuințe sociale pentru cei care nu au o casă.


 Pentru a deveni un oraș dezvoltat, pe lângă investițiile și numeroasele proiecte de modernizare, Balșul are nevoie și de mai multe blocuri. Invitat la emisiunea „Reporter 24” de la Olt Tv, primarul din Balș, Cătălin Rotea, a anunțat că vor fi construite locuințe ANL pentru tinerii navetiști.
Cătălin Rotea spune că vor fi construite și zeci de locuințe sociale. 48 de astfel de apartamente vor fi gata în următorii doi ani, pentru cei care nu au o casă.
Un alt proiect important al edilului din Balș îl reprezintă preluarea cinematografului de către primărie. În acest fel, imobilul va fi trecut în conservare și vor fi căutate soluții pentru reabilitarea și modernizarea lui.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE