Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Se extinde sistemul de supraveghere video
27.04.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 363

Sistemul de supraveghere video al Slatinei se va extinde în acest an. Municipalitatea a anunțat că a alocat fonduri din bugetul local pentru a combate depozitarea ilegală a deșeurilor și vandalismul mașinilor din parcări. Sistemul de supraveghere va intra, în curând, în administrarea Poliției Locale.


 Pentru că și-au dovedit eficiența în zonele în care există, Primăria Slatina a anunțat că va extinde sistemul de supraveghere video în oraș. De data aceasta, accentul se va pune pe combaterea depozitării ilegale a deșeurilor atât de către slătineni, cât și de către agenții economici.
De asemenea, administrația locală dorește să vină și în ajutorul șoferilor. Administratorul public al Slatinei a declarat că noile camere de supraveghere vor fi amplasate și în zonele parcărilor, pentru a preveni vandalismul de mașini.
Pentru a eficientiza modul de operare al sistemului de supraveghere în Slatina, camerele video vor intra, în perioada următoare, în administrarea Poliției Locale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021