Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina, pregătită pentru iarnă
03.12.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 342

Se apropie iarna, iar toate instituțiile abilitate pentru asigurarea deszăpezirii se pregătesc de intervenție. La Slatina, societatea de salubritate a primăriei va fi cea care va interveni pe arterele orașului pentru a curăța partea carosabilă. Cu peste 30 de mașini de intervenție, sute de tone material antiderapant și o împărțire clară a sarcinilor între angajați, reprezentanții Salubris se declară pregătiți pentru întâmpinarea iernii.


Comandamentul de iarnă al Slatinei s-a întrunit astăzi, pentru a pune la punct modul în care se va acționa pentru deszăpezirea orașului. Autoritățile au achiziționat deja materialul antiderapant și au inventariat mașinile de deszăpezire.
Reprezentanții firmei de salubritate a Primăriei Slatina știu exact ce au de făcut, cu ce utilaje să intervină și care sunt zonele critice, pe timp de iarnă, astfel încât zăpada să nu pună probleme locuitorilor.
Firma de spații verzi va participa și ea la acțiunile de deszăpezire. Angajații acesteia vor avea în sarcină curățarea tuturor trotuarelor de pe partea dreaptă a orașului și a tuturor străzilor din cartierele Cireașov și Satul Nou. Potrivit conducerii societății Dezvoltare Urbană Slatina, în această iarnă vor acționa cu trei utilaje cu lamă, patru freze, dar și 120 de angajați.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE