Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Varianta Oituz, prioritatea Primăriei Slatina
01.12.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 922

Cel mai așteptat proiect de infrastructură, cel legat de varianta ocolitoare a orașului, se concretizează pe zi ce trece. Lucrările pe strada Pitești și pe Bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu sunt avansate, iar reprezentanții Primăriei Slatina spun că în câteva luni de zile, cele două ieșiri ale orașului vor fi gata.


Infrastructura, la Slatina, este unul dintre cele mai importante domenii de investiție. Dacă facem o scurtă trecere în revistă a proiectelor municipalității, putem constata că, în ultimii ani, autoritățile au alocat constant sume importante pentru acest domeniu, astfel încât slătinenii să circule în cele mai bune condiții. Cel mai așteptat și important proiect pentru slătineni este, în continuare, reabilitarea Variantei Oituz. Acest lucru a rezultat și din studiile sociologice ale administrației locale, drept pentru care, Primăria a decis să aloce bani din bugetul local pentru derularea acestui proiect de anvergură. Lucrările pe Strada Pitești și pe Bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu au început concomitent, iar rezultatele se pot observa cu ochiul liber. Prezent recent în cadrul emisiunii Reporter 24, viceprimarul Slatinei, Claudiu Stăncioiu, a declarat că în perioada imediat următoare, dacă și vremea o va permite, cele două artere vor fi terminate, iar șoferii vor scăpa de aglomerația ce se formează la ambele ieșiri din oraș.

Partea cea mai dificilă, rămâne, în continuare, reabilitarea străzii Oituz. Potrivit viceprimarului Slatinei, în momentul în care acest tronson va intra în procesul de modernizare, strada va fi blocată complet, iar traficul va fi deviat pe alte artere.
Investiția depășește 35 de milioane de lei, fondurile fiind alocate din bugetul local. Autoritățile au inclus în proiect lucrări ample de modernizare, care presupun refacerea totală a carosabilului, dar și consolidarea zidului de sprijin al străzii Oituz și pasarele pietonale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE