Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Curățenie și pregătire pentru iarnă
26.11.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 287

Ne pregătim de iarnă. Angajații Serviciului Dezvoltare Urbană Slatina au început îngrijirea spațiilor verzi și pregătirea florilor pentru sezonul rece. De asemenea, sunt curățați copacii acolo unde este nevoie, pentru că în această perioadă sunt montate indicatoare rutiere de orientare pe străzile orașului.


Se apropie iarna, iar angajații Societății Dezvoltare Urbană Slatina au început deja pregătirea spațiilor verzi. Au loc acțiuni de curățenie și îngrijire în tot orașul, iar unele flori plantate deja pe străzile municipiului, cum sunt, de exemplu, trandafirii, au nevoie de pregătire pentru a rezista temperaturilor scăzute din timpul iernii. De asemenea, fântânile arteziene trebuie protejate în sezonul rece.
Tot în aceste zile, angajatii Societății Dezvoltare Urbană Slatina au demarat lucrări de curățare a copacilor. Mai ales că în unele zone din oraș sunt montate indicatoare rutiere care trebuie să fie cât mai vizibile în trafic.
Astfel de acțiuni ale angajaților de la Dezvoltare Urbană Slatina au loc în fiecare an, înainte de începerea iernii. Este o pregătire a orașului pentru sezonul rece. Între timp, angajații de la serele Primăriei Slatina vor însămânța, iar apoi îngriji anumite tipuri de flori, care la primăvară vor înfrumuseța străzile orașului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE