Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rectificare bugetară pentru DGASPC Olt
26.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 369

În cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Județean Olt, consilierii au aprobat o nouă rectificare bugetară. Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt va primi un nou ajutor financiar pentru a putea încheia anul cu brio. Și primăriile din județ au probleme în ceea ce privește indemnizațiile pentru persoanele cu handicap, iar în unele cazuri, s-au adunat și restanțe de plată.


Consilierii județeni s-au întrunit astăzi într-o ședință ordinară pentru a supune la vot mai multe proiecte. Unul din cele mai importante dintre ele a fost noua rectificare bugetară a Consiliului Județean Olt. Practic, s-a aprobat realocarea unor sume de bani către Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, pentru a putea să încheie anul financiar.
Și în ceea ce privește indemnizațiile persoanelor cu handicap situația este critică. Primăriile au rămas de luni bune fără bani, iar în multe cazuri, s-au adunat și restanțe de plată.
Potrivit președintelui Consiliului Județean Olt, toate județele țării se confruntă cu astfel de probleme. Recent, mai mulți președinți de consilii județene au participat la o întâlnire cu reprezentanții Guvernului pentru a stabili o serie de măsuri prin care aceste situații să fie remediate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE