Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Brâncoveni│ Tablete pentru elevi și profesori
20.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 607

Tabletele pentru elevi și profesori promise de autoritățile centrale sunt în continuare la stadiul de promisiune. De aceea, mai multe administrații locale din județul Olt au decis să achiziționeze aceste device-uri pe cont propriu. Brâncoveni este cea mai nouă localitate care s-a alăturat acestui demers de accesare de fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii IT a educației.


Pandemia de coronavirus a dat peste cap întregul sistem de învățământ. Situația cea mai gravă este în mediul rural, acolo unde copiii nu beneficiază de telefoane, tablete, laptopuri sau chiar de curent electric. Tabletele promise au întârziat să apară, iar mulți elevi nu au, în acest moment, acces la educație.
Primarul comunei Brâncoveni a decis că este nevoie ca administrația locală să întindă școlilor o mână de ajutor și a accesat, printr-un proiect european, fonduri pentru achiziția de aparatură modernă.
Potrivit edilului comunei, această dezvoltare a infrastructurii IT în domeniul educației, va moderniza actul educațional atât pe termen scurt, cât și pe termen mediu și lung.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021