Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Autobuzul – sigur pentru orice sezon
20.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 367

Compania locală de transport public LOCTRANS se pregătește intens pentru sezonul rece. Componentele de funcționare și de căldură a autobuzelor sunt verificate atent, iar anvelopele sunt schimbate cu unele noi, de iarnă. Din cauza contextului pandemic actual, reprezentanții societății au intensificat și acțiunile de dezinfecție a mijloacelor de transport public în comun.


Sezonul de iarnă se apropie, iar reprezentanții companiei locale de transport public în comun se pregătesc intens pentru a asigura călătorilor cele mai bune condiții. Autobuzele sunt verificate rând pe rând, pentru a se asigura că toate componentele tehnice funcționează.
Din cauza pandemiei de coronavirus, acțiunile de dezinfecție și de igienizare a tuturor autobuzelor s-au intensificat. În acest fel, municipalitatea se asigură de faptul că slătinenii călătoresc în condiții de siguranță.
Zilnic, între trei și patru mii de persoane folosesc mijloacele de transport în comun Loctrans. Segmentul de populație care circulă cu preponderență este reprezentat de persoanele vârstnice, iar această categorie este cea mai vulnerabilă în fața virusului COVID-19. De aceea, siguranța cetățenilor este o ramură prioritară pentru Primăria Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021