Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gaze naturale la Rotunda
19.11.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 254

Primarul comunei Rotunda și-a propus să realizeze mai multe obiective pentru a îmbunătăți viața locuitorilor de aici. După ce a asfaltat aproape întreaga localitate, iar acum se lucrează la extinderea rețelei de apă și canalizare, edilul începe demersurile pentru a aduce gaze naturale în comuna sa.


Continuă investițiile în comuna Rotunda. Străzi asfaltate, extindere rețea de apă și canalizare, iar în curând și gaze naturale. Ales pentru a patra oară de cetățenii comunei, edilul Vergil Sârbu a reușit să își ducă la bun sfârșit toate promisiunile făcute. Acum, obiectivul său este să aducă rețea de gaze naturale în localitate.
Un alt proiect aflat deja în lucru pentru comunitate va moderniza sistemului de iluminat. Vor fi înlocuite toate becurile din comună cu unele inteligente, care vor reduce consumul de energie electrică.
În lucru este și programul de cadastrare pentru locuitorii comunei. În acest moment, suprafața de teren extravilan este cadastrată în totalitate, iar cea pentru teren intravilan, în proporție de 50%.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021