Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lucrările din zona Podului Olt, în grafic
20.10.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1637

Se lucrează intens la modernizarea bulevardului Sfântul Constantin Brâncoveanu din Slatina. Sensul de mers dinspre stadionul 1 Mai a fost reabilitat, iar acum este șantier pe celălalt sens. Muncitorii se grăbesc să termine reabilitarea până când începe vremea rece.


Ambele sensuri de pe bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu din Slatina au intrat în reabilitare capitală. A fost decopertat și asfaltat mai întâi sensul aflat pe partea cu Stadionul 1 Mai. Circulația se desfășoară acum pe acest tronson, pentru ca reabilitarea să continue și pe cealaltă parte a drumului.
Totodată, începe și modernizarea trotuarelor în această zonă. Tot până la finalul anului, atât cât vremea va permite, trotuarele vor fi refăcute în totalitate.
Noile modificări în trafic au fost marcate cu indicatoare, iar șoferii sunt rugați că circule prudent.
Ultimul strat de asfaltare, cel de-al treilea, va fi turnat cel mai probabil în luna martie, iar cu acesta proiectul va fi finalizat.
Lucrările de modernizare a bulevardului Sfântul Constantin Brâncoveanu din Slatina fac parte dintr-un amplu proiect de îmbunătățire a infrastructurii rutiere și au ca scop decongestionarea traficului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE