Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pregătiri pentru sezonul alb
14.10.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 134

Mai este puțin și sezonul rece își va face apariția. Pentru a nu avea parte de surprize din partea zăpezii, instituțiile care au în grijă drumurile naționale și județene au făcut deja primele pregătiri.


Iarna nu ne va lua pe nepregătite. Asta spun reprezentanții instituțiilor abilitate să ia toate măsurile pentru ca traficul rutier să se desfășoare în cele mai bune condiții în perioada sezonului rece. Potrivit reprezentantului Secției de Drumuri Naționale Slatina, în perioada imediat următoare se vor încheia ultimele contracte, astfel încât, utilajele și muncitorii să fie pregătiți pentru orice intervenție.
Și reprezentanții Consiliului Județean Olt s-au mobilizat pentru a preîntâmpina iarna. Cei aproximativ 1.000 de km de drumuri județene au fost împărțiți în 4 loturi, iar pentru fiecare a fost încheiat un contract cu câte o societate privată.
Întrucât iarna precedentă a fost blândă, fără prea multe cantități de zăpadă, administratorii societăților de profil au stocurile asigurate aproape în totalitate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE