Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, protejată de coronavirus
25.09.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 636

Sănătatea slătinenilor este prioritară pentru municipalitate. În perioada stării de urgență impuse la începutul pandemiei de coronavirus, primarul Slatinei, Emil Moț, a mers din ușă în ușă, pentru a oferi fiecărei familii, gratuit, măști și mănuși. De asemenea, toate scările blocurilor, străzile și trotuarele au fost curățate și dezinfectate.


Pe întreaga perioadă a stării de urgență impuse din cauza pandemiei de coronavirus, Primăria municipiului Slatina a fost alături de toți locuitorii orașului. Pentru protejarea sănătății oamenilor, edilul Emil Moț a bătut la fiecare ușă să ofere gratis slătinenilor măști și mănuși. Materialele sanitare au fost distribuite, atât locatarilor din blocuri, dar și în cartierele de case.

În perioada pandemiei, autoritățile locale au desfășurat mai multe acțiuni de dezinfecție și igienizare a orașului. Echipe specializate au trecut prin fiecare parc și loc de joacă, dar au acționat și în blocuri, pe trotuare și pe străzi, pentru dezinfectata toate spațiile comune, inclusiv ușile și băncile. Slătinenii au primit cu bucurie materialele sanitare și au mărturisit că se simt mai protejați când ies la cumpărături, la medic sau la serviciu.

De asemenea, la începerea noului an școlar, primarul Moț a mers pe la toate unitățile de învățământ pentru a se asigura că sunt pregătite să îi primească pe elevi în siguranță. Edilul a oferit fiecărei școli măști, mănuși și material dezinfectant.

Și pentru ziua alegerilor din 27 septembrie, Primăria municipiului Slatina s-a asigurat că fiecare secție de votare va beneficia de măști de protecție și soluții dezinfectante, pentru alegători.

 

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE