Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala „Vlaicu Vodă” are acum sală de sport
24.09.2020
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 675

Bucurie imensă pentru elevii care învață la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” din Slatina. Mult dorita sală de sport, la care generații întregi de copii au visat, a devenit astăzi realitate. Înainte de a fi dată în folosință, primarul Emil Moț a vrut să se asigure că lucrarea a fost realizată exact cum a fost prevăzut în proiect.


De astăzi, orele de educație fizică în clasă devin o amintire pentru elevii Școlii Gimnaziale „Vlaicu Vodă”. Primăria Slatina a finanțat anul acesta un proiect pentru construcția sălii de sport la care multe generații de copii au visat. Înainte de a fi dată în folosință, primarul Emil Moț a verificat, până la cel mai mic detaliu, toate elementele celui mai nou proiect de infrastructură în domeniul învățământului.
Extrem de fericită că, în sfârșit Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” are sală și teren de sport, directoarea unității a ținut să îi mulțumească în mod special, primarului, pentru că a ținut cont de toate nevoile elevilor acestei școli.
Copiilor nici nu le vină să creadă că au în curtea școlii o sală de sport. Își amintesc cum în urmă cu o jumătate de an făceau orele de educație fizică în clasă. Acum sunt fericiți și curioși să intre la prima lor oră de sport, în sală.
Cei 480 de elevi ai școlii cu cea mai nouă sală de sport din oraș vor beneficia la orele de educație fizică, de cele mai moderne echipamente.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE