Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Piață agroalimentară modernă la Piatra Olt
24.09.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 126

Piața Agroalimentară din Piatra Olt va fi modernizată. Spațiul va fi complet reamenajat, pentru a veni în întâmpinarea locuitorilor, care, nu de puține ori, s-au plâns că nu au de unde să-și cumpere alimente proaspete, pe care doar producătorii locali le pot furniza.


Singura piață din Piatra Olt, aflată acum într-o stare avansată de degradare, va intra într-un amplu proces de modernizare. Viceprimarul Nicușor Rada îi anunță pe locuitorii orașului că acest spațiu agroalimentar urmează să fie complet modernizat.

Aceste femei vin zilnic la piață pentru a-și suplimenta veniturile. Pe taraba lor găsești legume proaspete, bio, iar vestea că spațiul va fi modernizat le bucură, pentru că nu vor mai fi nevoite să-și vândă marfa în soare sau ploaie.

Această piață este singurul loc din oraș de unde oamenii se pot aproviziona cu legume, fructe și brânzeturi. Odată cu finalizarea proiectului, își vor face cumpărăturile în condiții civilizate.

Investiția în modernizarea pieței are ca obiectiv general îmbunătățirea condițiilor de viață pentru întreaga populație din Piatra Olt. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE