Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă
17.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2247

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.


Slatina și localitățile limitrofe au nevoie de drumuri moderne, pentru ca oamenii să circule rapid și în siguranță. Una dintre cele mai ofertante rute de ocolire a podului Olt este cea care pornește de pe Strada Basarabilor și până la intersecția cu comuna Slătioara. Segmentul de covor asfaltic s-a oprit la jumătatea barajului, adică până la limita teritorială dintre Slatina și comuna Slătioara. Prezent în emisiunea Reporter24 de la OLT Tv, edilul Emil Moț a declarat că s-a ajuns la un acord între Consiliul Județean Olt și cele două primării implicate, astfel că, în perioada imediat următoare, constructorul desemnat va începe lucrările.

Vestea a fost confirmată și de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu. El a declarat faptul că la următoarea rectificare de buget, se vor aloca fonduri pentru realizarea acestei investiții atât de necesare.
Cu această porțiune de drum asfaltată, alternativa de ocolire a Podului Olt va fi mult mai sigură pentru șoferii care circulă pe ruta Slatina-Slătioara.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE