Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina premiază performanța
13.08.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 298

Toți elevii slătineni care au reușit să obțină media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat vor fi premiați și în acest an de Primăria Slatina. 25 de absolvenți de gimnaziu și liceu sunt recompensați cu suma de 1.000 de lei. Tinerii sunt așteptați până în data de 14 august la sediul Direcției Economice Slatina, pentru a-și ridica premiul.


Slatina se poate mândri în acest an cu un număr impresionant de elevi de excepție, care au reușit performanța de a obține media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat. Administrația municipală consideră că performanța școlară trebuie încurajată nu doar prin oferirea de condiții educative moderne, ci și prin recompensarea muncii susținute a elevilor. Astfel, edilul Slatinei, Emil Moț, i-a felicitat încă o dată pe cei 25 de elevi de excepție ai orașului nostru.
„Dragi elevi, de nota 10,
În primul rând vă felicit din suflet pentru rezultatele deosebite pe care le-ați obținut la Evaluarea Națională și examenul de Bacalaureat!
Deși anul acesta este unul atipic, iar ceremonia de premiere nu va mai putea fi susținută din cauza contextului pandemic, în continuare îmi voi onora promisiunea, și începând chiar de astăzi (ieri n.r.), fiecare elev cu rezultate de zece la examenele mai sus menționate va putea merge cu actul de identitate la Direcția Economică pentru a-și revendica premiul.”
Potrivit directorului Direcției Economice Slatina, perioada dedicată ridicării premiilor este 12-14 august, în intervalul orar 8 – 16. În situația în care se depășește această perioadă, tinerii pot depune o cerere de ridicare a recompensei la registratura instituției.
Cei 25 de elevi de 10 provin de școli care sunt deja cunoscute pentru performanțele copiilor. Este vorba de unități de învățământ precum Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Școala Gimnazială „Eugen Ionescu”, Liceul cu Program Sportiv, Școala Gimnazială „George Poboran” și Școala Gimnazială „Ștefan Protopopescu”.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020