Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lucrări avansate în Parcul „Eugen Ionescu”
13.08.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 807

Lucrările de reabilitare și modernizare a Parcului „Eugen Ionescu” au intrat în linie dreaptă. Muncitorii angajați de Primăria Slatina lucrează în paralel la schimbarea rețelei de iluminat, la sistemele de irigați și pregătirea terenului pentru înlocuirea pavajelor. Slătinenii spun că sunt dornici să vină în noul parc pentru a se relaxa.


Zilnic, zeci de muncitori se află în Parcul Eugen Ionescu din Slatina. Recent, zona de agrement a intrat într-un amplu proces de reabilitare și modernizare totală, iar proiectul începe să prindă contur. Utilajele și muncitorii acționează pe porțiuni pentru a nu restricționa integral accesul persoanelor în parc.
Prin intermediul firmei de spații verzi, parcul va avea o nouă înfățișare, în curând.
Slătinenii din partea de jos a orașului spun că această zonă necesita lucrări de modernizare și sunt nerăbdători să se bucure de noul parc.
Lucrările de reabilitare vor fi finalizate în toamna aceasta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020