Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracalul, în căutare de investitori
13.08.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 176

Administrația caracaleană a organizat o întâlnire de lucru între oamenii de afaceri și reprezentanții unor ambasade din țară. Printre invitații de seamă ai evenimentului s-au numărat oficialități din Moldova, Belarus, Malaezia, Cehia, Olanda și Israel. Alături de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, și al candidatului PSD la Primăria Caracal, Ion Marian Doldurea, s-au pus bazele unui noi colaborări între mediul de afaceri și potențialii investitori străini.


Reprezentanții Primăriei Municipiului Caracal au organizat o întâlnire de lucru la care au fost invitați reprezentanți ai mediului de afaceri, dar și ambasadori ai unor state din Europa și Asia. City-managerul Caracalului, Adrian Chesnoiu, spune că acest eveniment reprezintă, de fapt, o oportunitate pentru administrația locală de a arăta tuturor potențialul pe care orașul îl are în ceea ce privește relocarea afacerilor.
Cele mai puternice comunități sunt cele cu un mediul de afaceri capabil să investească în dezvoltarea propriului business și, indirect, în creșterea standardului de viață din comunitate. Aceasta a fost și poziția pe care au avut-o atât președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, cât și candidatul PSD la Primăria Caracal, Ion Marian Doldurea. Ambii speră ca în urma acestei vizite de lucru Caracalul să devină un pol economic important al județului Olt, în care investitorii străini să vină cu încredere.
La acest eveniment au luat cuvântul toți reprezentanții ambasadelor străine, care s-au arătat deschiși cooperărilor bilaterale. Potrivit reprezentanților administrației publice locale, astfel de întâlniri cu oamenii de afaceri caracaleni dar și cu reprezentanții altor ambasade din lume, vor continua și în lunile următoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020