Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Lucrările de asfaltare, în grafic
12.08.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 233

Strategia Primăriei Slatina în ceea ce privește dezvoltarea și modernizarea infrastructurii locale este în grafic. Potrivit reprezentanților Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina, pentru toate lucrările, constructorii au respectat termenele prevăzute, unele fiind finalizate chiar mai devreme. În perioada următoare vor începe noi lucrări de asfaltare în mai multe zone, atât în interiorul orașului, cât și în zonele de la periferie.


2020 este anul investițiilor de anvergură în infrastructura rutieră și pietonală, în Slatina. Zeci de străzi, tronsoane și trotuare degradate au fost asfaltate și modernizate. În foarte multe dintre cartierele Slatinei, fie că este vorba de zonele de blocuri sau cele de case, imaginea de ansamblu este cu totul diferită acum. Zonele în care odinioară erai gropi și denivelări sau porțiuni din balast, beneficiază acum de un covor asfaltic nou. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina spun că este dificil să deschizi în același timp mai multe șantiere de lucru. Însă până în acest moment, toate lucrările au fost atent urmărite și s-au respectat termenele prevăzute, unele fiind finalizate chiar mai devreme.
Potrivit acordului cadru semnat de Primăria Slatina, lucrările de asfaltare nu se vor opri aici. În perioada imediat următoare, mai multe străzi din interiorul orașului, dar și din cartierele Satul Nou și Sărăcești vor intra într-un amplu proces de modernizare a carosabilului.

Toate aceste lucrări fac parte din planul de dezvoltare a infrastructurii locale demarat de Primăria Slatina. Obiectivul principal este acela de modernizare a întregii rețele de străzi a municipiului, astfel încât, toți slătinenii, indiferent de cartierul în care locuiesc, să circule în cele mai bune condiții.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020