Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: S-au montat primele lifturi noi
11.08.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2263

Așa cum au promis, autoritățile locale au reușit deja să monteze primele lifturi moderne și sigure pentru locuitorii din Slatina. Cele mai încântate sunt persoanele care locuiesc la etajele superioare din blocurile turn, care sunt nerăbdătoare să folosească noile ascensoare achiziționate de Primăria Slatina.


Șantier în lucru în mai multe scări de bloc. Sunt echipele de muncitori angajate de Primăria Slatina, care înlocuiesc lifturile vechi, ce nu mai prezentau siguranță pentru slătineni. Se lucrează în paralel în mai multe scări, astfel că o parte dintre muncitori se ocupă cu demontarea ascensoarelor vechi, iar alții au început deja să asambleze noile lifturi, extrem de necesare pentru confortul oamenilor. În această dimineață, în două scări de bloc lucrările au fost finalizate, iar în curând cetățenii pot folosi noile ascensoare.

Demontarea lifturilor vechi a necesitat operațiuni migăloase, spune Alexandru Ristea, șef de șantier. Totodată, el precizează că lifturile noi sunt de ultimă generație, și dispun de comandă touch screen și finisaje moderne la interior.

Au un design plăcut, modern, dar cel mai important este că vor fi în siguranță în lift, spun locuitorii din scările în care au fost deja montate noile ascensoare.

În total, la Slatina vor fi înlocuite 58 de lifturi vechi, iar slătinenii nu vor plăti nimic, costurile fiind acoperite integral de municipalitate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020