Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Străzi și trotuare reabilitate în cartierul Steaua
09.08.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1326

Mulți dintre slătinenii care locuiesc în cartierul Steaua se bucură deja de străzi și trotuare reabilitate. Lucrările începute de primărie în această primăvară au avansat rapid, iar acum, multe din zonele de beton degradat au strat nou de asfalt.


Se lucrează într-un ritm susținut pe mai multe străzi din cartierul Steaua, acolo unde Primăria Slatina a deschis șantiere de asfaltare în urmă cu câteva luni. Au fost vizate porțiunile betonate, care se degradaseră în ultimii ani. Străzi și străduțe dintre blocuri, trotuare și parcări, toate aveau nevoie de reabilitare. Ele au fost incluse într-un proiect mai amplu și au fost împărțite pe două zone. Prima, aflată în apropierea Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, este într-un stadiu avansat.
De curând, utilajele și muncitorii s-au mutat pe celelalte străzi din cartier, care sunt la fel de degradate. Și aici, lucrările s-ar putea încheia în toamnă, având în vedere faptul că și constructorul s-a mobilizat și a adus multe utilaje și echipe de muncitori.

În cartierul Steaua, mai rămân de reabilitat doar câteva parcări și străduțe betonate. Și pentru acestea, Primăria Slatina lucrează deja la studiul de fezabilitate, pentru a scoate lucrările la licitație cât mai curând.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE