Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: au început acțiunile de dezinsecție
08.07.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 750

Primăria Slatina a început, de astăzi, acțiunile de dezinsecție. În baza unui grafic stabilit, echipele firmei autorizate au acționat atât la nivelul solului, cât și cu ajutorul unui avion, pentru a împrăștia substanțe care elimină insectele și larvele lor. Se va acționa în următoarele zile, până pe 13 iulie, au transmis reprezentanții municipalității.


Scăpăm de țânțari, dar și de alte insecte supărătoare. Autoritățile din Slatina au început, de astăzi, acțiunea anuală de dezinsecție. La recomandarea specialiștilor, care au așteptat zile cu temperaturi mai scăzute pentru ca substanțele să aibă efect, dimineață devreme s-a acționat din avion, inclusiv pentru elimina larvele insectelor.
21 de agenți de dezinfecție și 9 mijloace de transport, dintre care: opt utilaje de mare capacitate generatoare de ceață rece și caldă acționează în tot orașul. La acestea se adaugă 20 de aparate generatoare de ceață purtate de agenți specializați. Potrivit graficului stabilit de Primăria Slatina, în data de 10iulie se va acționa din nou din aer, iar 11 și 13 iulie, cu aparatele, la sol. De fiecare dată, echipele de dezinsecție vor acoperi tot domeniul public al Slatinei, acțiunile fiind supravegheate și coordonate de angajații Direcției Administrarea Patrimoniului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE