Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Patru benzi sigure pe strada Drăgănești
02.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2155

Lucrările de supralărgire a străzii Drăgănești, cea care asigură ieșirea din Slatina către Brebeni, s-au încheiat seara trecută. Zeci de muncitori și mai multe utilaje au fost angrenate într-un proiect ambițios de infrastructură al Primăriei Slatina. În acest moment, șoferii se pot bucura de toate cele 4 benzi asfaltate. În perioada următoare vor începe și lucrările de trasare a benzilor de circulație.


Platforma industrială a Slatinei este în continuă dezvoltare, iar investițiile de infrastructură din această zonă erau imperios necesare. Lucrările de extindere a străzii Drăgănești la 4 benzi s-au încheiat seara trecută, cu turnarea ultimului strat de asfalt. Reprezentantul firmei care a executat lucrările se declară mulțumit și mărturisește faptul că întreaga lucrare a fost finalizată mai devreme de termenul stabilit.
În acest moment se mai lucrează doar la nivelare intrărilor către fabricile din zona industrială a Slatinei. În perioada imediat următoare, echipele de muncitori, alături de angajații Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina vor începe trasarea marcajelor rutiere pe carosabil.
Lucrarea a fost una complexă, explică șeful de șantier. Pe lângă cele patru benzi de circulație, în zonă s-au amenajat atât trotuarele, dar și mai multe rigole și ziduri de sprijin.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020