Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A început reabilitarea Străzii Pitești
29.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1376

Infrastructura rutieră este domeniul către care Primăria Slatina a alocat cele mai multe fonduri din bugetul local, în anul 2020. Cea mai așteptată lucrare de asfaltare și de modernizare a carosabilului este cea care face referire la complexul de străzi ce alcătuiesc centura ocolitoare a Slatinei, respectiv Strada Pitești, Oituz și Bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu. Primul tronson care s-a transformat de curând într-un șantier imens este Strada Pitești, urmând ca, în viitor, și celelalte două să intre într-un amplu proces de reparație.


Municipiul Slatina investește masiv în drumuri bine puse la punct, dar și de rute alternative, care să descongestioneze actualele artere, de multe ori foarte aglomerate. Una din cele mai circulate zone din oraș este complexul de străzi de la intrarea dinspre Pitești și ieșirea către Craiova. Este vorba de străzile Pitești, Oituz și Bulevardul Sf. Constantin Brâncoveanu, care, în acest moment, preiau cea mai mare parte a traficului greu din Slatina.
Din cauza sezonului rece de iarnă și a pandemiei de coronavirus care a lovit întreaga lume, lucrările pe aceste tronsoane au fost sistate. Acum, se lucrează intens. Prima arteră care a intrat în reparații este strada Pitești.
Utilajele și muncitorii se află deja pe teren și au început să decoperteze asfaltul existent. Se lucrează pe un singur sens de mers, iar traficul, în acest moment, se desfășoară cu dificultate.
Investiția totală depășește 35 de milioane de lei, fondurile fiind alocate exclusiv din bugetul local. Autoritățile au inclus în proiect ample lucrări de modernizare, care presupun refacerea totală a carosabilului, dar și consolidarea zidului de sprijin al străzii Oituz și pasarele pietonale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE