Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Paul Stănescu, contribuție decisivă pentru centura Slatinei
25.06.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 431

Cu implicare și seriozitate, senatorul de Olt Paul Stănescu este omul care a contribuit decisiv la cel mai mare proiect de infrastructură al Slatinei- centura mediană. De mai bine de un an, luptă pentru această investiție care înseamnă un pas uriaș în dezvoltarea orașului. Primarul Slatinei, Emil Moț, i-a adresat astăzi mulțumiri și le-a transmis tuturor că, fără ajutorul lui Paul Stănescu, proiectul șoselei de centură nu ar fi putut fi implementat.


Mereu preocupat de rezolvarea problemelor administrației publice locale, secretarul general al PSD, senatorul de Olt Paul Stănescu, pune umărul la dezvoltarea Slatinei. El este inițiatorul legii prin care Primăria Slatina poate să preia, de la Ministerul Apelor și Pădurilor, suprafețele de teren necesare construcției centurii mediane a orașului. A făcut primele demersuri în acest sens încă din mai 2019, când a convins mai mulți parlamentari să semneze inițiativa legislativă de care Slatina avea nevoie. Iar de atunci, a urmărit în permanență parcursul proiectului de lege, a stat de vorbă cu membrii comisiilor de specialitate din Parlament, le-a explicat importanța investiției și i-a convins să ofere aviz favorabil. Implicarea sa a fost decisivă până la votul final de ieri, când s-a decis că Primăria Slatina poate prelua terenurile traversate de șoseaua de centură, terenuri aflate în proprietatea statului. Primarul Slatinei, Emil Moț, a mărturisit că îi este recunoscător lui Paul Stănescu pentru ajutorul de neprețuit oferit slătinenilor.

Și nu este prima dată când Paul Stănescu pune pe primul plan interesele oltenilor. În cele două mandate de președinte al Consiliului Județean, a accesat fonduri pentru modernizarea infrastructurii rutiere a județului și a fost de fiecare dată aproape de primari. Orice proiect de dezvoltare a beneficiat de sprijin financiar de la Consiliul Județean, pentru că, indiferent de culoarea politică a primarilor, locuitorii județului trebuie să trăiască în condiții din ce în ce mai bune. Iar în perioada în care Paul Stănescu a fost Ministrul Dezvoltării Regionale, toate comunele din Olt care au depus proiecte, au primit finanțare guvernamentală pentru drumuri, școli și grădinițe, rețele de apă și canalizare.

Astăzi, Slatina se înscrie în rândul orașelor cu șosea de centură, prin implicarea continuă a senatorului Paul Stănescu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE