Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mai mult confort, în blocuri cu lifturi noi
18.06.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 565

În curând, slătinenii care locuiesc în blocurile turn vor avea mai mult confort și siguranță. Vestea că vechile lifturi vor fi înlocuite cu ascensoare moderne, mult mai sigure, îi bucură pe oameni. Sunt nerăbdători să le folosească și sunt foarte mulțumiți că Primăria Slatina realizează un asemenea proiect, astfel încât, viața la bloc să fie una de calitate.


O nouă zi de muncă pentru angajații firmei care se ocupă cu schimbarea ascensoarelor din Slatina. Încă de la prima oră a dimineții, muncitorii și-au reluat activitatea. Au o misiune dificilă: aceea de a demonta lifturile vechi de peste 40 de ani. Sunt ascensoare care de cele mai multe ori nu funcționează, iar oamenii bolnavi, bătrâni sau tineri cu bebeluși sunt nevoiți să urce pe scări chiar și zece etaje. Locatarii blocului CAM3 sunt nerăbdători să folosească noile ascensoare, extrem de utile pentru confortul și siguranța lor.

Pentru instalarea fiecărui ascensor, se va lucra, în medie, o lună, spune reprezentantul constructorului.
Primăria Slatina va achiziționa și monta anul acesta 58 de lifturi, cu bani din bugetul local. Slătinenii nu vor plăti nimic pentru înlocuirea ascensoarelor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE