Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sute de mii de flori înfrumusețează orașul
29.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 366

Sute de mii de flori colorate și parfumate vor fi plantate pe toate spațiile verzi din Slatina. Angajații serelor din oraș, cei care se ocupă cu creșterea și îngrijirea florilor, au început deja să le planteze în parcuri sau pe scuarurile verzi. Petunii, begonii, salvii și dalii, toate acestea vor înfrumuseța imagine de ansamblu a Slatinei până toamna târziu.


De la începutul lunii mai și până acum, angajații serelor din Slatina au plantat în jur de 100 de mii de flori în tot orașul. Numărul mare de plante necesită și o muncă pe măsură. În serele Primăriei Slatina se muncește zilnic și intens. Angajatele de aici pregătesc florile anuale pe care cu toții le admirăm pe străzi sau prin parcuri. Salvia, petunia sau begonia sunt doar câteva din speciile care dau culoare orașului.
Îngrijirea acestor flori necesită foarte multă atenție, meticulozitate și multă dragoste. Lucrările de întreținere încep încă din toamnă, iar din două în două săptămâni, plantele sunt stropite cu soluții speciale care le protejează de boli și dăunători.

Pe străzile Slatinei, angajații Societății Dezvoltare Urbană plantează flori aproape zilnic. În perioada imediat următoare echipele vor finaliza campania de amenajare a spațiilor verzi de pe Bulevardul A. I. Cuza, până la gară, dar și pe cele din parcurile Tineretului și Pitești.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020