Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PNL Scornicești, vot împotriva dezvoltării orașului
29.05.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1030

Consilierii locali ai PNL și ALDE, din Scornicești, alungă investitorii din localitate. Eu au respins astăzi un proiect care promite 250 de locuri de muncă și o investiției de 8 milioane de euro. S-au opus concesionării terenului pe care sunt construite deja hale ce urmau să fie populate cu pui de carne, pe motiv că cetățenii vor fi deranjați de miros.


Scorniceștiul mai pierde încă o șansă de dezvoltare, după ce consilierii locali liberali s-au opus unui proiect care ar fi adus un investitor important în oraș. Halele de pui construite în satul Piscani încă dinainte de Revoluție, rămase nepopulate tot din cauza unor lupte politice, au fost vândute recent unei companii care face parte din grupul La Provincia. Terenul pe care se află construcțiile aparține Consiliului Local Scornicești și e nevoie de o aprobare din partea majorității consilierilor, pentru a fi concesionat investitorului. Cei de la PNL și ALDE au respins propunerea, motivând că ferma va crea disconfort celor care locuiesc în zonă. Investitorul le-a explicat că se vor folosi tehnologii de ultimă generație, iar locuitorii nu vor fi afectați în nici un fel.
Primarul spune că această opoziție dusă la extrem de consilierii liberali blochează practic dezvoltarea orașului și alungă investitorii.
Nu este pentru prima dată când proiecte importante din Scornicești sunt blocate de războaiele politice absurde ale liberalilor. Probleme similare au fost și atunci când o altă companie a vrut să investească în modernizarea halelor respective, dar s-a lovit de refuzul aleșilor locali. De data aceasta, vorbim despre un proiect care ar fi creat 250 de locuri de muncă și o investiție de peste 8 milioane de euro, într-un oraș mic.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE