Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dezinfectant în toate scările de bloc
29.05.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 299

Toate dispenserele din Slatina vor fi alimentate din nou, cu soluție dezinfectantă. Potrivit proiectului aprobat astăzi de Consiliul Local Slatina, acțiunea demarată în perioada stării de urgență va continua, până la epuizarea stocului de dezinfectant.


În lupta cu noul coronavirus, la Slatina se iau toate măsurile pentru ca cetățenii să fie în siguranță. După ce zilele trecute, reprezentanții primăriei au oferit fiecărei locuințe, kituri de protecție achiziționate cu bani din bugetul local, astăzi, consilierii au aprobat un alt proiect de protejare a populației. S-a luat decizia să fie continuată acțiunea de alimentare cu soluții dezinfectante a dispenserelor din scările de bloc. Acesta aparate au fost montate de municipalitate la toate intrările blocurilor de locuințe din orașul nostru, în perioada stării de urgență.
Proiect NR.143/28.05.2020
„Se aprobă măsurile de prevenire și combatere a răspândirii infecției cu virusul COVID-19 pe perioada stării de alertă, constând în continuarea acțiunii de alimentare cu soluții dezinfectante a aparatelor dispenser ce se găsesc montate la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale, întrucât la încetarea stării de urgență exista în stoc o cantitate de 4.163 litri.”, se arată în proiectul aprobat astăzi, de consilierii locali.
La începutul lunii aprilie, la Slatina, primăria a alocat 400.000 de lei pentru a cumpăra 1.400 de dispozitive și soluții dezinfectante pentru toți locuitorii orașului. Pe întreaga perioadă a stării de urgență, dispenserele au fost alimentate periodic de angajații municipalității.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020