Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Măști pentru toți locuitorii din Osica de Sus
28.05.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 203

Mii de măști au ajuns la locuitorii din Osica de Sus. În această perioadă dificilă, autoritățile locale au achiziționat materiale pentru ca toți sătenii să fie protejați de acest temut virus. În paralel cu această campanie, s-au desfășurat ample acțiuni de dezinfecție în toate instituțiile publice.


Sănătatea locuitorilor din Osica de Sus este prioritară pentru autoritățile locale. Angajații primăriei au luat toate măsurile pentru ca oamenii de aici să fie în siguranță. De câteva zile, se desfășoară o campanie de distribuire a măștilor, materiale de protecție extrem de necesare în lupta cu noul coronavirus.

Sătenii au primit cu bucurie materialele de protecție, pe care le vor folosi de fiecare dată când merg la cumpărături sau în alte spații publice închise. Unii dintre ei au mărturisit că nu aveau posibilitatea să cumpere măști.
Mii de măști au fost achiziționate și distribuite de angajații Primăriei Osica de Sus, zilele acestea. În paralel cu această acțiune, autoritățile au luat mai multe măsuri pentru ca sătenii să fie protejați de noul coronavirus.

Măsuri sporite au fost luate și în unitățile de învățământ din localitate, pentru ca elevii care vor susține examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat să fie în siguranță.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020