Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Măști pentru toți locuitorii din Osica de Sus
27.05.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 292

Mii de măști au ajuns la locuitorii din Osica de Sus. În această perioadă dificilă, autoritățile locale au achiziționat materiale pentru ca toți sătenii să fie protejați de acest temut virus. În paralel cu această campanie, s-au desfășurat ample acțiuni de dezinfecție în toate instituțiile publice.


Sănătatea locuitorilor din Osica de Sus este prioritară pentru autoritățile locale. Angajații primăriei au luat toate măsurile pentru ca oamenii de aici să fie în siguranță. De câteva zile, se desfășoară o campanie de distribuire a măștilor, materiale de protecție extrem de necesare în lupta cu noul coronavirus.

Sătenii au primit cu bucurie materialele de protecție, pe care le vor folosi de fiecare dată când merg la cumpărături sau în alte spații publice închise. Unii dintre ei au mărturisit că nu aveau posibilitatea să cumpere măști.
Mii de măști au fost achiziționate și distribuite de angajații Primăriei Osica de Sus, zilele acestea. În paralel cu această acțiune, autoritățile au luat mai multe măsuri pentru ca sătenii să fie protejați de noul coronavirus.

Măsuri sporite au fost luate și în unitățile de învățământ din localitate, pentru ca elevii care vor susține examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat să fie în siguranță.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE