Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Investiții pentru cei din linia întâi
28.05.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 265

Consiliul Județean Olt continuă să investească în sănătate. Stația de Ambulanță de la Caracal va funcționa într-un sediu nou, a cărui construcție a fost finalizată. De asemenea, o partea din angajații Serviciului Județean de Ambulanță sunt relocați într-o clădire pusă la dispoziției de Consiliul Județean, pentru următoarele trei luni.


Condiții mai sigure de lucru, pentru personalul medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. În contextul pandemiei de coronavirus, Consiliul Județean a aprobat astăzi două hotărâri care în vizează pe cei din linia întâi. Președintele Marius Oprescu a anunțat că s-au finalizat lucrările la noul sediu al Ambulanței Caracal, o investiție finanțată din bugetul județean. Cu cei 2 milioane de lei, s-a ridicat un imobil nou, întrucât vechiul sediu nu oferea condițiile necesare angajaților.

De asemenea, o parte din angajații de la Ambulanța Olt, care își desfășoară activitatea la Slatina, vor putea folosi temporar una dintre clădirile Consiliului Județean. Decizia a fost luată pentru a se limita răspândirea coronavirusului în rândul celor de la Salvare, mai ales că la Slatina au fost chemate în sprijin și echipaje de la alte stații din județ.

În imobilul Consiliului Județean Olt își vor desfășura activitatea angajați ai Ambulanței de la substațiile Balș, Drăgănești și Scornicești, care au venit în sprijinul colegilor de la Slatina. De asemenea, personalul de la Ambulanța Tufeni au fost rearondat la Serviciul de Ambulanță Slatina, tot provizoriu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020