Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinenii, mulțumiți de implicarea primăriei
27.05.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 500

S-au aglomerat magazinele, dar și trotuarele și toate spațiile publice care erau pustii în urmă cu două săptămâni. Oamenii sunt nevoiți să iasă din casă, pentru că viața merge mai departe, și pe timp de pandemie. Protecția este însă esențială, de fiecare dată când suntem în spații închise sau în locuri aglomerate. Primăria Slatina îi ajută și săptămâna aceasta pe locuitorii orașului să țină virusul la distanță și le oferă măști și mănuși.


Masca de protecție este un accesoriu în primul rând necesar, iar de aproape 2 săptămâni este și obligatoriu. Ne-am obișnuit deja să vedem pe stradă că tot mai mulți oameni le poartă, pentru a se proteja de coronavirus. De aceea, Primăria Slatina a decis să prelungească, cu o săptămână, acțiunea de distribuire a măștilor de protecție derulată în perioada stării de urgență. Astăzi, până la ora 21.00, echipele municipalității au misiunea să ajungă la ușa fiecărei familii, cu kiturile de protecție.
Este cel mai important ajutor primit din partea autorităților, în această perioadă dificilă în care suntem cu toții preocupați de sănătatea noastră, spun mulți dintre slătineni. Contează mult că cineva trece pe la ei să le ofere măști și mănuși, iar dincolo de valoarea efectivă a acestor echipamente, cel mai mult contează că reprezentanții municipalității se gândesc la ei. Sunt siguri astfel că, atunci când vor ieși din casă, vor fi protejați.
Toate fondurile necesare derulării acestei acțiuni, care a însemnat oferirea de măști și mănuși pentru fiecare familie, timp de 6 săptămâni, au fost asigurate din bugetul local. În Slatina sunt 34.000 de unități locative, iar angajații primăriei au trecut pe la fiecare dintre ele. Nici un alt municipiu din țară nu a reușit să implementeze o astfel de acțiune de protejare a populației.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020