Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Kiturile de protecție, din nou la ușa slătinenilor
27.05.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 266

Încă o zi, o nouă acțiune de distribuire a măștilor și mănușilor oferite fiecărei locuințe din Slatina. Angajații primăriei au împărțit slătinenilor materialele de protecție, atât de necesare în această perioadă. Atât cei tineri, cât și cei mai în vârstă susțin că odată cu aceste acțiuni desfășurate de municipalitate, sunt mai protejați de noul coronavirus.


Marți, ora 17.00, zona Gării din Slatina. O echipă a municipalități este prezentă din nou la ușa slătinenilor pentru a oferi măști și mănuși, în cadrul campaniei derulate de municipalitate cu fonduri de la bugetul local.
Sunt câteva săptămâni bune, de când angajații Primăriei Slatina merg din ușă în ușă sau poartă-n poartă pentru a distribui aceste kituri de protecție. Este o campanie organizată pentru siguranța cetățenilor, iar fiecare familie din oraș primește câte cinci măști și cinci perechi de mănuși. Ca de fiecare dată, oamenii au primit cu bucurie ajutorul municipalității.
Acțiunea de distribuire a kiturilor de protecție a continuat și în această după-amiază, când angajații municipalității au ajuns și în alte cartiere de blocuri și case din Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020