Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina, noi măsuri pentru sănătatea slătinenilor: măști și mănuși distribuite săptămânal fiecărei familii
08.04.2020
Autor articol: null admin
Vizualizari: 2130

Primăria Slatina va oferi, pe toată perioada stării de urgență, câte cinci măști de protecție și cinci perechi de mănuși săptămânal, fiecărei familii din oraș. Începând cu 13 aprilie, de luni până miercuri, între orele 17.00- 21.00, locuitorii Slatinei vor primi la domiciliu materialele de protecție distribuite de angajații primăriei.


Slătinenii sunt ajutați de Primăria Slatina să treacă mai ușor peste această perioadă excepțională, de criză. Comitetul Local pentru Situații de Urgență, coordonat de primarul municipiului Slatina, Emil Moț, a aprobat o hotărâre care vine în sprijinul tuturor locuitorilor orașului.  Astfel, fiecare familie din Slatina va primi săptămânal un kit ce conține 5 măști de protecție și 5 perechi de mănuși. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020