Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Curtișoara: Informați despre COVID-19
07.04.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 7423

Și în mediul rural, autoritățile locale împreună cu reprezentanți ai Poliției desfășoară campanii de informare a populației, zilele acestea. Localnicii primesc sfaturi extrem de utile pentru a evita pericolul de îmbolnăvire cu noul coronavirus. La Curtișoara, oamenii s-au dovedit receptivi la campania de informare derulată în comuna lor.


În comuna Curtișoara, în această perioadă grea, locuitorii dau dovadă de multă responsabilitate. Rar vezi o persoană pe stradă, iar cei care ies din curte poartă măști și mănuși pentru a nu se îmbolnăvi. Bineînțeles, nu le lipsește declarația pe proprie răspundere, pe care au primit-o de la primărie. Oamenii au înțeles pericolul, atât din media cât și de la reprezentanții primăriei, care desfășoară o campanie de informare privind răspândirea coronavirusului.
Sătenii sunt bucuroși că primăria se gândește la sănătatea lor și le oferă informații care îi ajută să nu se îmbolnăvească.
Mai mult decât atât, la Curtișoara au fost dezinfectate toate spațiile publice, iar angajații primăriei au fost dotați cu echipamente de protecție.

Mulți dintre localnici merg în continuare la serviciu. Fabrica de biciclete din localitate funcționează, cu măsuri de protecție sporite, spune edilul Gheorghe Gănescu.

Peste 60 % dintre angajații fabricii de biciclete sunt locuitori ai comunei Curtișoara.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020