Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Dezinfecția, reluată în tot orașul
03.04.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 501

Primăria Slatina a reluat, aseară, acțiunile de dezinfecție a străzilor și trotuarelor din tot orașul. De data aceasta, autospecialele au pornit din cartierul Steaua și, în baza unui grafic, au luat fiecare zonă a orașului în parte.


Un oraș cu străzi și trotuare dezinfectate este un loc mai sigur pentru locuitori, mai ales în această perioadă în care igiena este principala preocupare a tuturor. La Slatina, primăria a stabilit că va efectua periodic astfel de acțiuni, iar aseară a fost din nou mobilizare generală.
Cu furtunurile cu spumă activă, cu auto-stropitoarele încărcate cu soluție pe bază de clor sau cu atomizoarele, dar și cu o autospecială care aspiră praful de pe străzi, zeci de muncitori au împânzit orașul. Carosabilul, trotuarul, parcările, aleile dintre blocuri, toate aceste zone au fost spălate, dar și dezinfectate.
Astăzi, se va acționa din nou în cartiere, urmând ca dezinfecția în spațiile publice să fie reluată după câteva zile. Același lucru se va întâmpla și în scările de bloc, unde echipele de dezinfecție vor trece în permanență să igienizeze cu o soluție biocidă care elimină coronavirusul.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020