Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mesaj pentru sănătatea părinților și bunicilor
25.03.2020
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 768

Primarul Slatinei, Emil Moț, s-a adresat din nou părinților și bunicilor, cei care sunt cei mai vulnerabili în fața virusului Covid-19. În mesajul său, acesta îi roagă pe oameni să înţeleagă că e mai simplu să prevenim, decât să ajungem să numărăm pierderi de vieţi.


„Trecem cu toţii printr-o perioadă sensibilă şi este extrem de important să conştientizăm că avem în faţă o provocare pe care numai împreună o putem depăşi cu bine. După cum ştiţi, de astăzi a intrat în vigoare o nouă ordonanţă militară, care impune reguli stricte persoanelor cu vârste de peste 65 de ani. Statisticile şi specialiştii demonstrează că acestea sunt cele mai vulnerabile în faţa pandemiei de coronavirus, de aceea este necesar, iar acum şi obligatoriu, să staţi în casă pentru a vă proteja”, spune primarul Slatinei, Emil Moț. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020