Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Terenuri din Olt, cadastrate cu prioritate
06.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 444

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Olt a reușit să întocmească cărți funciare atât pentru suprafețele traversate de magistrala BRUA, cât și pentru cele traversate de Drumul Expres Craiova –Pitești. Peste 2.100 de cărți funciare pentru locuințe și terenuri au fost realizate din fonduri de la bugetul de stat.


În cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară, reprezentanții OCPI Olt au efectuat lucrări de cadastrare în zonele care fac obiectul proiectelor de infrastructură de interes național. În Olt sunt două astfel de obiective, iar primul vizează construirea Drumului Expres Craiova-Pitești.
De cărți funciare gratuite, atât pentru clădiri, cât și pentru terenuri au beneficiat și proprietarii suprafețelor traversate de magistrala BRUA, din Corbu, Scornicești, Teslui, Potcoava și Grădinari.
Potrivit directorului OCPI Olt Gigel Chiriță, județul nostru este pe primul loc la nivel național, ca număr de imobile cadastrate prin Programul Național de Cadastru și Carte Funciară. El a precizat că ritmul lucrărilor este alert, iar în maximum trei ani, toate suprafețele din extravilanul localităților vor avea cărți funciare. În acest moment, nouă localități din Olt au întreaga suprafață cadastrată, inclusiv clădirile.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE