Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Servicii medicale de calitate, la Brâncoveni
05.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 3171

Locuitorii comunei Brâncoveni beneficiază de servicii medicale de calitate, datorită proiectului care a vizat reabilitarea, modernizarea și extinderea dispensarului comunal. Noua clădire dispune de spații generoase, dar și de aparatură medicală extrem de necesare oamenilor de aici.


Sănătatea este cea mai importantă, pentru fiecare dintre noi. La acest lucru s-a gândit și edilul din Brâncoveni, Ion Cheroiu, care și-a dorit ca oamenii de aici să-și trateze problemele medicale minore chiar în localitate. El a reușit să obțină fonduri de la Guvern pentru a transforma vechiul dispensar într-o unitate medicală modernă.
În cadrul dispensarului comunal medical își desfășoară activitatea doi medici de familie și un medic stomatolog. Tot aici există o farmacie, iar cabinetele sunt dotate cu mobilier și instrumentar nou.
Oameni de toate vârstele trec zilnic pragul acestui dispensar. Ei vin și se tratează cu încredere la medicii din comună.
Pentru că noul centru dispune de spații, dar și condițiile necesare pentru buna desfășurare a activităților medicale, Ion Cheroiu își dorește ca pe viitor în acest dispensar să funcționeze un centru de permanență. Astfel, la orice oră din zi și din noapte în unitatea medicală vor exista un medic și un asistent care să le vină oamenilor în ajutor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE