Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Se redeschid șantierele de asfaltare
04.02.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 5528

Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public a dat startul lucrărilor de reabilitare a Străzii Basarabilor. Reprezentanții municipalității spun că reparațiile vor fi gata în cel mult 5 luni de zile. Astfel, autoritățile se pregătesc pentru a oferi o rută alternativă pentru trafic, la închiderea Podului Olt.


Angajații Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina au început lucrările de reabilitare și asfaltare a Străzii Basarabilor. Stratul de beton existent, în prezent degradat, va fi decopertat, urmând a se turna, apoi, 3 straturi de asfalt. În acest fel, drumul va putea susține traficul greu, care va fi redirecționat după închiderea Podului Olt.
În perioada următoare, reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina vor continua proiectele de modernizare și reabilitare a drumurilor, sistate în perioada de iarnă.
Trei firme de construcții au în derulare contracte de modernizare a străzilor din Slatina, iar în perioada următoare vor fi continuate lucrările începute în toamnă și vor fi deschise noi șantiere. Primăria Slatina va reabilita în total peste 100 de străzi și tronsoane, cu fonduri din bugetul local. Toate aceste lucrări au deja constructori desemnați.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE