Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina susține performanța în sport
04.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 300

Primăria municipiului Slatina încurajează tinerii să facă sport de performanță. În cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina există secția de tenis de masă, un sport care a adus orașului și țării titluri remarcabile. Adina Diaconu și Irina Ciobanu sunt două sportive care au ajuns în ierarhia internațională datorită antrenorului Petre Arnăutu, dar și sprijinului financiar oferit de către autorități.


Copiii cresc și se dezvoltă sănătos practicând un sport. Fără cheltuieli, slătinenii au posibilitatea să îi ducă pe cei mici la Clubul Sportiv Municipal Slatina, unde există opt secții sportive. Tenisul de masă este o ramură în care slătinenii au excelat de-a lungul anilor. Competiții de nivel național și internațional au fost câștigate de sportivele legitimate la acest club. Sub îndrumarea șlefuitorului de talente, Petre Arnăutu, cu ajutorul sprijinului oferit de autoritățile locale, imnul României a fost intonat de multe ori pentru campioanele slătinene.
Talentul, munca și finanțarea primită au fost principalele aspecte care au dus la obținerea acestor performanțe, spune antrenorul Petre Arnăutu. Adina Diaconu și Irina Ciobanu fac parte în acest moment din lotul național de senioare de tenis de masă. Recent, Irina a făcut parte din echipa tricoloră care s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Anual, Primăria municipiului Slatina premiază performanța sportivă. Fie că vorbim de atletism, box, handbal sau fotbal, cei care doresc să exceleze în aceste domenii vor găsi sprijin și înțelegere din partea autorităților.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE